Вие сте тук

Библиография

Експортирай 7354 резултата:
[ Автор(Desc)] Заглавие Тип Година
Филтри: Trifunovih1990 is   [Отмени всички филтри]
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я 
A
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 74.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 69.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 73.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 68.
Alexandrinus, Athanasius, авт . 1887. Orationes contra Arianos. В , Patrologia Graeca, vol. 26, 111–526. 2nd изд. (Patrologia Graeca). Paris: Apud Garnier Fratres et J.-P. Migne Successores. http://www.documentacatholicaomnia.eu/02g/0295-0373,_Athanasius,_Orationes_contra_Arianos,_MGR.pdf.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 77.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 72.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 76.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 71.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 73.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 75.
Alexandrov, Victor, авт . 2012. The Syntagma of Matthew Blastares (The Destiny of a Byzantine Legal Code among the Orthodox Slavs and Romanians 14-17 Centuries). Forschungen zur byzantinischen Rechtsgeschichte. Том 29. (Forschungen Zur Byzantinischen Rechtsgeschichte). Frankfurt am Main.
Alexieva, Bistra, авт . 1993. The relationship between entity and space in English and Bulgarian existential sentences. Съпоставително езикознание / Сопоставительное языкознание / Contrastive linguistics 18. (Съпоставително Езикознание / Сопоставительное Языкознание / Contrastive Linguistics). 9–16.
Alff, Violetta, авт . 2000. Der Artikel im Deutschen und Bulgarischen. Съпоставително езикознание / Сопоставительное языкознание / Contrastive linguistics 25. (Съпоставително Езикознание / Сопоставительное Языкознание / Contrastive Linguistics). 62–85.
Alinei, Mario, авт . 1996. Origine delle Lingue d’Europa (Collezione di testi e di studi). Collezione di testi e di studi. Linguistica e critica letteraria. Том 1. La teoria della continuità. (Collezione Di Testi E Di Studi. Linguistica E Critica Letteraria). Bologna: Mulino.
Alinei, Mario, авт . 2000. Origine delle Lingue d’Europa (Collezione di testi e di studi). Collezione di testi e di studi. Linguistica e critica letteraria. Том 2. Continuità dal Mesolitico all’età del Ferro nelle principali aree etnolinguistiche. (Collezione Di Testi E Di Studi. Linguistica E Critica Letteraria). Bologna: Mulino.
Alissandratos, Julia, авт . 1982. The Structure of Gregory Camblac’s Eulogy of Cyprian. Palaeobulgarica / Старобългаристика 6(1). (Palaeobulgarica / Старобългаристика). 45–58.
Alissandratos, Julia, авт . 1980. The Structure of Gregory Camblac’s Sermon on Euthymius in the Context of Byzantine and Medieval Slavic Literature. Palaeobulgarica / Старобългаристика 6(4). (Palaeobulgarica / Старобългаристика). 40–57.
Alkier, Stefan & Ralph Brucker (ред-ри).. 1998. Exegese und Methodendiskussion. (ред-ри)Stefan Alkier & Brucker, Ralph. Texte und Arbeiten zum neutestamentlichen Zeitalter. (Texte Und Arbeiten Zum Neutestamentlichen Zeitalter). Tübingen: Francke.
Allaire, Gloria (ред).. 2003. The Italian Novella. A Book of Essays. (ред)Gloria Allaire. New York: Routledge.
Developed from papers presented at "The world of the novella" sessions held at the 35th and 36th International Congresses on Medieval Studies in 2000 and 2001 at Western Michigan University in Kalamazoo.
Allan, Kathryn, авт . 2009. Metaphor and Metonymy: A Diachronic Approach. Publications of the Philological Society. (Publications Of The Philological Society). Wiley-Blackwell.
Allen, Robert F, авт . 1977. On the Derivational Pattern of the Bulgarian Verb. The Slavic and East European Journal 21. (The Slavic And East European Journal). 378–384.