Вие сте тук

Библиография

Експортирай 7388 резултата:
Автор Заглавие Тип [ Година(Desc)]
Филтри: Trifunovih1990 is   [Отмени всички филтри]
1863
Sinaita, A., авт . 1863. Patrologia Graeca. В , vol. 44, 1328-1345.
Constantipolensis, Germanus, авт . 1863. Patrologia Graeca. . Том 98.
Hierosolymitanus, Cosmas, авт . 1863. Patrologia Graeca. В , vol. 98, 459-524.
Nyssenus, Gregorius, авт . 1863. Patrologia Graeca. . Том 46.
Nyssenus, Gregorius, авт . 1863. Patrologia Graeca. . Том 44.
Monachus, Georgius, авт . 1863. Patrologia Graeca. Patrologia Graeca. Том 110. (Patrologia Graeca).
Тихонравов, Н. С, авт . 1863. Памятники отреченной русской литературы. . Том 1-2. Санкт Петербург: Тип. т-ва "Общественная польза". http://e-heritage.ru/ras/view/publication/general.html?id=48220820.
1864
Metaphrastae, Symeonis Logothetae & Jacques-Paul Migne, авт-ри . 1864. Opera omnia. Patrologiae cursus competus, Series graeca. Том 114-116. (Patrologiae Cursus Competus, Series Graeca). Paris: Apud Garnier Fratres et J.-P. Migne Successores. http://patristica.net/graeca/.
Damascenus, Johannes, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 96.
Manassius, Constantinus, авт . 1864. Patrologia Graeca. В , vol. 127, 219-472.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 75.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 72.
Scholasticus, Johannes, авт . 1864. Patrologia Graeca. В , vol. 88, 625-1209.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 69.
Ponticus, Evagrius, авт . 1864. Patrologia Graeca. В , vol. 67, 520a-c.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 76.
Damascenus, Johannes, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 94.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 73.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 70.
Indicopleustes, Cosmas, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 88.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 73.
Ponticus, Evagrius, авт . 1864. Patrologia Graeca. В , vol. 65, 173-176.
Zonaras, Iohannes, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 134.
Alexandrinus, Cyrillus, авт . 1864. Patrologia Graeca. . Том 77.