Вие сте тук

Библиография

Експортирай 2 резултата:
Автор [ Заглавие(Desc)] Тип Година
Филтри: Автор е Conca, Fabrizio  [Отмени всички филтри]
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я 
N
Conca, Fabrizio (ред).. 2008. Novelle bizantine: il libro di Syntipas. (ред)Fabrizio Conca. Biblioteca Universale Rizzoli. Classici greci e latini. 2nd изд. (Biblioteca Universale Rizzoli. Classici Greci E Latini). Milano: BUR.