Вие сте тук

Southern Slavic Predictions about the Future of a Person according to the Time of Birth: Types and Transformations

ЗаглавиеSouthern Slavic Predictions about the Future of a Person according to the Time of Birth: Types and Transformations
Вид публикацияBook Chapter
Година на публикуване2005
АвториAngusheva-Tihanova, A
Заглавие на книгатаНѣсть оученик над оучителем своим. Сборник в чест на проф. дфн Иван Добрев, член-кореспондент на БАН и учител
Страници201–211
Град София
Код за цитиранеAngusheva-Tihanovа2005