Вие сте тук

Библиография

Експортирай 2 резултата:
Автор Заглавие Тип [ Година(Asc)]
Филтри: Автор is Conca, Fabrizio  [Отмени всички филтри]
2008
Conca, Fabrizio (ред).. 2008. Novelle bizantine: il libro di Syntipas. (ред)Fabrizio Conca. Biblioteca Universale Rizzoli. Classici greci e latini. 2nd изд. (Biblioteca Universale Rizzoli. Classici Greci E Latini). Milano: BUR.